Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren u vodstvo

Karamarko i dalje oprezan s anketama: Sve će biti jasno u nedjelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na naš je upit komentirao rezultate ekskluzivnog istraživanja Dnevnika Nove TV prema kojemu je njegova stranka po rejtingu unutar statističke pogreške dostigla SDP.

Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV koje govori kako je HDZ unutar statističke pogreške dostigao SDP komentirao je, na naš upit, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamako.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

I dalje je oprezan s anketama, kaže, jer je uvjeren kako je njegova stranka već odavno popularnija od SDP-a.

>> Milanoviću nikad manja potpora građana, HDZ sustigao SDP!

Treći po redu su Laburisti koji uživaju potporu 13,1 posto ispitanika. Za njih je to, kažu, napredak.

'Mi smo sve ankete koje su dosad izlazile demantirali izbornim pobjedama. Ja sam uvjeren sad kad kažu da smo mi i SDP negdje blizu da smo mi njih davno premašili i da imamo veći postotak od njih, ali nema veze, nedjelja je tu pa će sve biti jasno', rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

'Lokalni izbori i ova anketa nemaju nikakve veze. Mi smo na lokalnim izborima bili jedina stranka koja je samostalno izlazila na izbore i pogotovo u svim županijama i gradovima sudarali se s dva koalicijska bloka', rekao je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene