Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao presudu

Karamarko: Država je postala talac Čačićeve osobne situacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Čačićevo imenovanje u Vladu bio avanturistički potez premijera Zorana Milanovića', smatra Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poslao je priopćenje u kojem je komentirao nepravomoćnu presudu prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čaića za nesreću koju je skrivio u Mađarskoj i u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Osuđujuća nepravomoćna presuda prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću pokazuju koliko je njegovo imenovanje u Vladu bio avanturistički potez premijera Zorana Milanovića. Time je, bespotrebno, cijela Vlada, ali i država postala taocem Čačićeve osobne situacije i nesreće koja se dogodila skoro godinu dana prije nego što je Vlada imenovana. Tim više što se znalo da suđenje i presuda moraju uslijediti.

>> VIDEO: Čačić KRIV po svim točkama optužnice!

Iako se radi o uvjetnoj osudi, prvi potpredsjednik proglašen je krivim i nema sumnje da će ta činjenica bitno utjecati na širenje nepovoljne atmosfere u djelovanju i radu Vlade, koja se ionako teško nosi s problemima koji su pred njom i koje mora rješavati.

Očekujem da će premijer Milanović u tom smislu donijeti principijelnu odluku i s Vlade skinuti hipoteku koja opterećuje njen rad', stoji u priopćenju. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene