Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska svijetli kako ti glasaš!

Kampanja Glasaj.hr pokazuje kako glasovi čine razliku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Činjenica je da u Hrvatskoj interes mladih za politiku sve više pada. I ne samo to – istraživanja pokazuju da vjeruju kako imaju vrlo slab utjecaj na politička događanja.

Baš zato kreativna agencija “I to nije sve!” pokrenula je kampanju Glasaj.hr kako bi pokazali pojedincu kako njegov glas itekako može učiniti razliku. I još bitnije – da će ta razlika biti jasno vidljiva u svijetu u kojem živi.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Svaki glas je bitan Svaki glas je važan Ne dopustite susjedu Peri, zbog kojeg nemate krov i lift u zgradi, da vas u srijedu opet zezne: Obucite se i izađite na izbore

Osporili smo 9 najčešćih razloga zašto ne izaći na izbore

Kampanja s jednostavnim mehanizmom!

Kampanja ima vrlo jednostavan mehanizam: svakog dana, od 29. listopada do 6. studenog, na stranici glasaj.hr građani mogu svoj glas dati jednoj od tri boje. Svake večeri, 19 plakata u najvećim gradovima Hrvatske svijetlit će bojom koja je taj dan dobila najveći broj glasova. Glasati se može jednom dnevno, svakog dana trajanja kampanje ponovo.

Stavi pravu stvar u ruke građana!

Kampanja je sada u rukama građana koji će se u nju uključiti. Bit će vrlo zanimljivo pratiti kako će se stvari odvijati kroz idućih devet dana, a to možete učiniti prateći kampanju na internetskoj stranici glasaj.hr i putem Facebook stranice. A naravno, i same ulice grada će vam, svjetleći određenom bojom, svake večeri reći kako je tog dana prošlo glasanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene