Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović posjetio gradilište

'Kamenolom je ružan, bespravno proširen i treba ga hitno sanirati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović koji boravi na kraćem odmoru u Baškoj Vodi posjetio je gradilište južnog portala tunela Sveti Ilija u Bastu, a zatim, u društvu načelnika Baške Vode Joška Roščića, prošao tunelom do Zagvozda.

'Kamenolom na još uvijek nedovršenom južnom portalu tunela u Bastu je ružan, bespravno proširen te daje vrlo lošu sliku, a još će gora slika biti onima koji sutra budu prolazili kroz tunel Sveti Ilija, pa taj problem treba hitno riješiti', kazao je po povratku iz tunela u Bašku Vodu predsjednik Josipović. 'Domaćini Basta i Baške Vode traže što hitniju sanaciju kamenoloma i u tome im pružan potporu', dodao je Josipović.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

U Makarskoj je predsjednika Ivu Josipovića primio makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek, nakon čega je predsjednik pohvalio planove Makarana s kojima su ga upoznali čelnici grada. 'Makarani su zadovoljni turističkom sezonom i čestitam im na do sada odrađenom turističkom poslu kao i na zanimljivim projektima u kojima ima mjesta optimizmu. Upoznat sam s potrebama grada koji se odnose na bolnicu kao i projektom vezanim za razvoj zdravstva', zaključio je predsjednik Josipović.

>> Stanovnici Imotske krajine cijeli dan obilazili tunel Sv. Ilije

'Razgovarali smo o Domu zdravlja i našoj želji da Makarska dobije opću bolnicu, a predsjednik je obećao kako će se uključiti u tu kampanju', kazao je nakon sastanka makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek. 'Bilo je riječi i o projektu žičare kao i o potraživanjima Grada Makarska od Hotela Makarska, za što imamo valjane argumente, kako bi grad, kao i Opatija, dobio 25 posto plus jednu dionicu. Predsjednik nam je u tome dao potporu pa očekujemo da Vlada te naše argumente uvaži', zaključio je Bebek. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene