Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kalmeta: Pregovori o gradnji autoceste A1 kod Neuma još nisu počeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta izjavio je u Zadru da još nisu počeli pregovori Hrvatske i BiH o gradnji autoceste A1 preko bosanskohercegovačkoga područja, na dionici kod Neuma.

Ministar je to izjavio na novinarski upit može li se dogoditi da bosanskohercegovačke vlasti ne dopuste prolazak autoceste preko svojega teritorija.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

'Pregovori s BiH o tome još nisu ni počeli. Očekujem da će to biti dugotrajni, pa i teški pregovori, ali nas to ne zabrinjava. Mi gradimo Pelješki most i čeverotračnu prometnicu prema Opuzenu, te ćemo tako prometno spojiti svoj teritorij', izjavio je Kalmeta nakon potpisivanja 21 ugovora s ravnateljima županijskih lučkih uprava i načelnicima općina iz jadranskih županija o financiranju lučke infrastrukture i modernizaciji županijskih luka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene