Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kalmeta predlaže zatvaranje kluba kojeg je sam svečano otvorio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar turizma, prometa i veza Božidar Kalmeta prilikom današnjeg posjeta zadarskoj županiji komentirao je nedavne incidente u zadarskom noćnom klubu Princess, komentirajući kako taj klub treba odmah zatvoriti.

Naime proteklih je tjedana u nekoliko navrata prijavljen pokušaj prisilnog naplaćivanja računa posjetiteljima u zadarskom noćnom klubu Princess. Navodno su zaposlenici u nekoliko navrata uz prisilu naplaćivali ogromne račune gostima, za koje su ovi tvrdili da ih nisu napravili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hitan sastanak kod Kalmete Sutra smjena Uprave HAC-a? Slika nije dostupna Kalmeta: Pregovori o gradnji autoceste A1 kod Neuma još nisu počeli

Ministar Kalmeta je prošlo ljeto izazvao aferu kada je zajedno s ministricom Anom Lovrin kumovao otvorenju striptiz bara Go – ga. To je isti klub koji je u međuvremenu promjenio vlasnika i danas se zove klub Princess. 

>> Ministrica pravosuđa i Kalmeta otvorili topless bar

Tada je Kalmeta sebe i kolegicu opravdao riječima kako su i takvi klubovi dio turističke ponude. 

Danas druga priča, Kalmeta kaže kako je ono što se u tom klubu u posljednje vrijeme događa sramota i antireklama za hrvatski turizam. 

Naglasio je kako taj klub treba hitno zatvoriti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene