Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena bista

Kalinić sazvao izvanrednu presicu zbog "glave Ive Lole Ribara"

Pavle Kalinić (Foto: Dnevnik.hr)
Pavle Kalinić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pavle Kalinić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama čiji je šef Pavle Kalinić sazvao je izvanrednu presicu ne otkrivajući o čemu je riječ. Na samoj presici poručio je kako ju je sazvao da se zaustavi širenje panike zbog otrovanih pasa te usput poručio da je pronađena bista Ive Lole Ribara.

"Konferencija je sazvana zbog panike koja je izbila zbog trovanja pasa u Zagrebu. Nijedan pas nije otrovan. Zavod Andrija Štampar napravio je kontrolu. Riječ je o papiru, mrvljenoj žbuki i hrani za mačke", kazao je Pavle Kalinić.

Pročitajte i ovo Pavle Kalinić - 4 ZA DNEVNIK NOVE TV Kalinić nakon presude u aferi Agram: "Pripuz je bio kolateralna žrtva u političkom obračunu s Milanom Bandićem" Pavle Kalinić imali smo sreće Kalinić o padu vojne letjelice: "Izgleda da nam je zamrznuta i protuzračna obrana, a ne samo vojni rok"

Istaknuo je da taj slučaj pokazuje kako se lako može stvoriri panika.

Kalinić je otkrio i da je pronađena bista Ive Lole Ribara.

"Prije nekoliko minuta dobili smo informaciju da je pronađena glava narodnog heroja Ive Lole Ribara U Europi nema razloga da se ruše spomenici, to se radi samo u poluciviliziranim zemljama", kazao je Kalinić.

Kazao je kako je bista bačena u grmlje nedaleko od mjesta gdje je bila postavljena, a pronašao ju je slučajni prolaznik koji je šetao psa.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene