Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva reklama!

Ona je 'kraljica' Tisnog! A njezin video pregledan je više od 2 milijuna puta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Flying over Tisno bridge', postala je u samo nekoliko dana totalni hit na You Tubeu.

Snimka leta malenog Peugeota 106 preko mosta u Tisnom, pod naslovom 'Flying over Tisno bridge', postala je u samo nekoliko dana hit na You Tubeu, a vidjelo ju je preko dva milijuna ljudi.

Točnije, od 29. rujna kada je objavljena imala je 2.187.807 pregleda. Tako je, šale se sada mnogi na Murteru a i šire, 58-godišnja Maja Skračić, u samo 17 sekundi, koliko traje video snimljen sa zgrade općine, napravila veću reklamu za to mjesto nego svi turistički marketing budžeti.

VIDEO Evo kako je vozačica preletjela most u Tisnom!

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Podsjetimo, gospođa Maja je svojim osobnim automobilom preletjela preko pokretnog mosta u središtu Tisnog u trenutku kada se most već počeo dizati. Vozačica je policiji rekla kako ju je zaslijepilo sunce zbog čega nije vidjela ni podignuti most ni crveno svijetlo ispred njega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene