Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon presude

'Kako može gledati u oči majkama koje kite grobove!?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li osam godina nepravomoćne presude dileru Jakši Cvitanoviću pravedna kazna? Korčulani, gdje je godinama dilao drogu i uništio mnoge živote, sve smatraju farsom. No, ni presude ne bi bilo da nije progovorila, točnije bila pokajnica u cijelom slučaju - Želita Tomić. Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV komentira kako se osjećala tada i što danas o svemu misli.

'Jakšu Cvitanovića Cvika opisala bi kao jednu arogantnu i bezobraznu osobu. Nakon svega, kako može sve te ljude pogledati u oči, nakon svega što im je napravio, nakon što je mnogo ljudi gubilo živote, nakon toga što mnoge majke kite grobove svoje djece upravo od droge koje je on njima prodao,' rekla je Želita Tomić, krunska svjedokinja u slučaju protiv Jakše Cvitanovića Cvika, kaznu od 8 godina i 3 mjeseca smatra sramotnom. Kaže učinit će sve da dobije 40 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj 'Cvik': Istraga završila, optužnica idući tjedan Slika nije dostupna Cvik tuži Ružu Tomašić

'Kad sam htjela prestati biti ovisnica tad su počele prijetnje i tad je počela moja otmica i nisu mi htjeli dati mira,' ispričala je Želita. Za vrijeme procesa protiv Cvika, kaže, na nju je vršen pritisak. Ipak, nije odustala od svjedočenja, a Cvikovoj majci poručuje: 'Gospođo Barčot, vi ste prvi nudili novac za moju šutnju. Šutnja se ne može ničime platiti.'

>> Cviku osam godina i tri mjeseca zatvora

Uz Želitu, veliku ulogu u Cvikovom uhićenju imala je Ruža Tomašić. 'Ja je smatram pozitivnom, ako će krenuti u pravom smjeru, ako će mladim pokazat da to nije način života,' izjavila je Ruža Tomašić. Unatoč višegodišnjoj kazni, Korčulani i dalje na sam spomen Cvika odgovoraju jednako. 'Neki kažu da se boje, ali ne vidim roditelja koji se može bojati nekoga tko mu je upropastio dijete,' dodala je Tomašić. Želita Tomić kaže- ne strahujem za sebe nego za svoju obitelj. Naime, za vrijeme suđenja ona se izliječila, udala i rodila djevojčicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene