Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefonske ankete

Kajin: IDS mi podmeće, uvijek sam bio za Plomin 3 na plin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za istarskog župana Damir Kajin danas je lažnim i licemjernim ocijenio telefonske ankete koje ovih dana kako je rekao 'provodi IDS s pitanjem - jeste li za Damira Kajina koji se zalaže za Plomin 3 na ugljen, ili ste za Valtera Flegu koji se zalaže za Plomin 3 na plin'.

'Nikada nisam izjavio da sam za Plomin 3 na ugljen, već sam uvijek naglašavao da sam za plin', ustvrdio je Kajin, No, dodao je, kako je izjavio 'da će biti teško zaustaviti tu investiciju zbog svih onih radnji koje je Jakovčić poduzeo zajedno sa svojim pulenima'.

'Ne podmećite, ne klevećite, ne trošite javni novac na PR agencije i pripremite se za smjenu vlasti', poručio je Kajin čelnicima IDS-a dodavši kako će izgubiti izbore jer su licemjeri.  Ustvrdio je da su mu IDS, Ivan Jakovčić i županijska skupština vezali ruke, ali da će se i dalje boriti da Plomin 3 bude na plin.

>>
Kajin među nezavisnima: 'Čast mi je biti u klubu samomislećih ljudi'

Po njemu je anketno pitanje trebao glasiti - jeste li za župana na daljinsko upravljanje čiji je šef potpisao sve suglasnosti za Plomin 3 na ugljen ili za kandidata koji je od prvog dana protiv ugljena u Plominu.

Marino Folo, bivši čelnik IDS-a koji podupire Kajinovu kandidaturu ustvrdio je da 'zapanjuje lakoća kojom Jakovčićevi podanici iznose neistine i time ih svjesno i namjerno putem telefona čine dostupnima većem broju građana, a što je i definicija kaznenog djela klevete'.

'U IDS-u pokazuju da im u borbi za očuvanje vlasti više ništa nije sveto. Njihova je politika prešla u inverziju, gdje je laž istina, zlo je dobro, a crno je bijelo i takvom inverzijom vladaju Istrom', zaključio je Folo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv Kajina IDS i HNS potpisali sporazum, nadaju se koaliciji s Talijanskom unijom Slika nije dostupna Politička preslagivanja Istarski HNS ne želi Kajina i ide u koaliciju s IDS-om

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene