Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oaza u Hrvatskoj

MJESTO GDJE JE VRIJEME STALO Kafić u kojem su cijene iste kao i 1998.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se diljem Lijepe naše cijene usluga i proizvoda mijenjaju gotovo svaki dan, u goranskom kraju vrijeme kao da je stalo. Posebice u jednom kafiću u kojem usluga nije porasla još od 1998. godine.

Vlasnik kafića 'Klarić' u Čabru kaže kako je takva politka cijena u njegovom kafiću logična. Napominje da u čabarskom kraju ima malo onih koji rade, a većina koji zarađuju rade za minimalac, uz to, kako je rekao za Novi list, uskoro odlazi u mirovinu, pa želi u miru odraditi posljendnjih nekoliko mjeseci.

Pročitajte i ovo Ulovljena divlja mačka - 3 Nevjerojatna priča Usred Gorskog kotara lutala je divlja mačka, sada je na sigurnom: "Vidim neku životinju kako leži na mojoj mački i kolje je za vrat" Screenshot Požar u zgradi VIDEO Vatrogasci gasili požar u Zagrebu, doznali smo detalje

'Ovako ljudi ipak dolaze i ovdje uvijek ima nekoga. Zadnji sam put cijene mijenjao 17. travnja 1998. godine, a od tog trenutka pa do danas samo sam, i to teška srca, dignuo za jednu kunu cijenu pive', kazao je Miro Kalarić za Novi List, vlasnik kafića u kojem, ukoliko se nađete u čabarskom kraju možete pivo i makijato dobiti za samo 12 kuna. Cijena kave je kod Klarića iznosi samo 3 kune.

Situacija u ostalim kafićima

Iako u Gorskom kotaru nema mnogo kafića, po uzoru na gospodina Klarića, u ostalim ugostiteljskim objektima naići ćete na vrlo povoljne cijene. Kavu ćete tako popiti za 5-6 kuna, kao i žestoka pića, a za one žedne, velika piva stoji 11 kuna.

Željko Loknar, predsjednik TZG Čabar ističe kako su povoljne cijene hrane i pića zaštitni znak ovog područja u kojem je, očigledno, uz prirodne ljepote moguće uživati i u za svakog potrošača poželjnim cijenama, piše Novi List.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene