Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesavjesni vozači u Drnišu

FOTO Dragi vozači, kako bi djeca trebala ovuda sigurno prolaziti?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istog dana kada su u najprometnijoj ulici u Drnišu, na prilazima dječjem vrtiću i osnovnoj školi, asfaltirani i uređeni novi nogostupi, nesavjesni vozači su taj prostor za pješake ponovno pretvorili u parkiralište.

Ukoliko imate slične probleme u vašem gradu pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave" Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje"

Bez obzira o kojoj je prometnici riječ, državnoj, županijskoj ili lokalnoj, nogostupi su u nadležnosti gradske vlasti, a koja zadnjih godina nije imala sluha za ovaj problem, na način da se prolaz za pješake ogradi i fizičkim preprekama, javlja Radio Drniš. 

>> Ministrov auto parkiran na mjestu za invalide!

Veliki je to sigurnosni problem, jer taj je nogostup jedini put kojim se dolazi do vrtića, osnovne i srednje škole, a nalazi se uz Ulicu kralja Zvonimira, koja je najfrekventnija drniška prometnica. U akciju su se prošle godine dale i tete odgojiteljice, koje su nesavjesnim vozačima ostavljale letke upozorenja pod brisačima automobila, no, očito nije urodilo plodom. Drniš nema pauk službu, niti naplatu parkinga, iako ima popriličan broj ocrtanih parkirališnih mjesta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene