Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedno u akciji

Kad se male ruke slože: Zajedničkim snagama uredili školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici, roditelji i djelatnici Osnovne škole Ksaver Šandor Gjalski u Zagrebu proveli su akciju proljetnog uređenja škole i okoliša.

'Zajedno u akciji učenici, roditelji i djelatnici škole' naziv je proljetne akcije Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog u okviru koje je danas napravljeno mnogo toga za tu školu i njen okoliš.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Obojana je ograda ispred škole, ocrtano je školsko igralište, očišćeno uraslo raslinje, uređene cvjetne gredice, obojane klupice i pokošena trava. Unutar škole su obojani radijatori i presađene lončanice.

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog je od veljače 2000. godine uključena u međunarodni projekt Eko škole, a od ožujka 2001. dobili su status 1. generacije Eko škole.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene