Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati glazbenik

'Njegova glazba pokreće ljudska srca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da predviđanja o veoma uspješnoj karijeri nisu bez temelja, možda najbolje pokazuje stipendija jedne od najprestižnijih svjetskih glazbenih institucija Kraljevske muzičke akademije u Londonu. Za nju je, među stotinama vrhunskih glazbenika iz cijelog svijeta odabran upravo Srđan.

Mediteranski zvukovi ovom su Dalmatincu najmiliji, pa mu je čak i gitaru izradio jedan poznati grčki majstor. 'Moram priznati da sam se zaljubio u gitaru vrlo brzo nakon što sam počeo učiti gitaru u školi', kaže Srđan Bulat.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Sreća je prepoznati svoj talent i životni poziv tako rano. A prepoznaju to i drugi, pa se Srđan s većine natjecanja vrati kao pobjednik. U šali kaže da je njegovima to već i dosadilo. 'Oni su vrlo neimpresionirani i obično poklope slušalicu jer je međunarodni poziv u pitanju', kaže Srđan.

>> Od ideje stvorili hrvatski brand!

Najveću potporu ima u roditeljima i sestri. 'Biti sestra glazbenika je zapravo vrlo, vrlo bajkovito. Njegova glazba, uistinu pokreće ljudska srca i on mojem životu daje boju', kaže sestra Vedrana.

Tremu uvijek ima. To je kaže, znak da mu je stalo do publike i glazbe. Ovaj zanimljivi mladi umjetnik boji se samo praznog kalendara. Reakcije njegove publike pokazuju da razloga za strah nema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene