Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oreškovićeva je zadnja

MARTINOVIĆ POTVRDIO 'Da, ja sam kandidat za ministra pravosuđa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjih objava o imenima nekih MOST-ovih ministara koje je na koncu sam MOST demantirao, danas iz MOST-a stižu konkretnije informacije.

U medijima su se tijekom jučerašnjeg dana pojavila imena MOST-ovaca za pozicije ministara. Tako je objavljeno kako bi novi ministar gospodarstva mogao biti Tomislav Panenić, ministar zaštite okoliša Slaven Dobrović, a na čelu ministarstva poljoprivrede, nestranačka osoba, odnosno bivši dekan Agronomskog fakulteta - Davor Romić.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Iz MOST-a je ubrzo stigao demantij na ove tvrdnje. Detaljnije pojašnjenje nisu željeli davati, no danas je o ovoj temi progovorio mostovac Juro Martinović.

Za HRT, Martinović je kazao kako su u MOST-u 'označili više ljudi za svaku poziciju i odlučit će se u tim razgovorima s mandatarom i njegova će riječ biti važna osobito u ovim važnim segmentima važno za ekonomiju, to je gospodarstvo, financije ali i na drugim će mjestima imati utjecaja'.

O imenima nije želio govoriti, no na pitanje je li on kandidat za mjesto ministra pravosuđa, Martinović je odgovorio: 'Da, ja sam kandidat'.

Iz Most-a najavljuju kako će sva imena biti poznata sljedeći tjedan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene