Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasila se policija

Jurio automobilom i na pješačkom prijelazu teško ozlijedio 19-godišnjaka i maloljetnika: Jedan se bori za život

Policija
Policija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Dvije osobe teško su ozlijeđene nakon što je vozač automobila naletio na njih na pješačkom prijelazu u mjestu Brodarica.

Na državnoj cesti D-8 u mjestu Brodarica pokraj Šibenika dvije su osobe teško ozlijeđene nakon što je vozač automobila naletio na njih na pješačkom prijelazu.

Prometnu nesreću je, oko 20:50 u ponedjeljak, izazvao 27-godišnjak koji je prebrzo vozio automobil austrijske registracije. Na pješakom prijelazu naletio je na 19-godišnjaka i maloljetnu osobu koji su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik.

Policija je izvijestila kako su maloljetnoj osobi konstatirane teške tjelesne ozljede i zadržana je na liječenju, dok su 19-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život i prebačen je na liječenje u KBC Firule u Splitu.

Pročitajte i ovo Urušavanje krana u Indiji Užas u Indiji VIDEO Urušio se kran na gradilištu, najmanje 17 mrtvih radnika: Vlada najavila pomoć obiteljima

"Vozač će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će kaznena prijava biti dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku", priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene