Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživjela infarkt

Junaci dana: Isplovili po olujnom nevremenu kako bi ženi spasili život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnica i medicinski tehničar uskočili su u gliser i po olujnom nevremenu, zajedno s vozačem, prevezli s Brača u Split ženu koja je bila u teškom zdravstvenom stanju.

Zbog jake olujne bure helikopter nije mogao s Brača u Split prevesti ženu koja je pretrpjela srčani udar. Srećom, u pomoć su priskočili vozač glisera Ante Dobronić, doktorica Divna Leskur, te medicinski tehničar Darko Bakić koji ni sekunde nisu dvojili treba li po ovom olujnom nevremenu sjesti u gliser.

Pročitajte i ovo Nevrijeme na sjeveru Italije Jako nevrijeme VIDEO Kaos u Italiji i Njemačkoj: Olujni vjetar u Milanu čupao krovove, kod Augsburga srušen šator, ima i ozlijeđenih Emil Maružin i Nevio Vitasović Završila u bolnici Ženi noga zapela u propeleru glisera, spasili je hrvatski policajci: "Svaka minuta bila je bitna"

VIDEO Bura u Rijeci digla krov osnovne škole, učenici evakuirani; kod Splita prevrnuto teretno vozilo, otoci odsječeni od Hrvatske

Žena je bila u teškom stanju, doživjela je infarkt i znao sam da ako je ne da će umrijeti. Zato nije bilo dileme, krenuli smo u borbu s valovima, od Supetra do Splita nam je trebalo oko 35 minuta. Drago mi je da čujem da je gospođa sada stabilno', rekao je Dobronić za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene