Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sjednici vlade

Jovanovićev zamjenik Saša Zelenika razriješen na osobni zahtjev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zelenika odlazi nakon što je dosadašnjeg ministra Željka Jovanovića zamijenio Vedran Mornar.

Zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Saša Zelenika razriješen je na osobni zahtjev na zatvorenom dijelu današnje 170. sjednice Vlade. Zelenika je otišao nakon što je dosadašnjeg ministra Željka Jovanovića zamijenio Vedran Mornar.

Pročitajte i ovo Tomo Medved izjave nakon sjednice hdz-a Medved o radu nove Vlade: "Želja nam je da imamo manje kriznog upravljanja i manje prirodnih katastrofa" Parlamentarni dijalog Glas građana Hoće li doći do političkog dijaloga? Velika većina gledatelja Dnevnika Nove TV nema dvojbi

MIP: 'Za' povratak Ostojića i Jovanovića u Sabor

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice između ostalog utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, i to za sastanak Vijeća za zapošljavanje, socijalnu politiku, zdravlje i potrošačka pitanja (EPSCO), u formatu zapošljavanje, socijalna politika, zdravlje, koji će se održati 19. i 20. lipnja, zatim Vijeća za ekonomska i financijska pitanja (ECOFIN), koji će se održati 20. lipnja, Vijeća za vanjske poslove (FAC), koji će se održati 23. lipnja i naposljetku stajalište za sastanak Vijeća za opće poslove (GAC), koji će se održati 24. lipnja 2014. godine.

Dana je suglasnost za otvaranje Konzulata u Republici Hrvatskoj, a usvojen je Pregled zakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu kao i Pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2014. godinu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene