Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U skladu s procedurom

Jovanović: Do kraja srpnja odluka o kurikulumu zdravstvenog odgoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović najavio je danas u Splitu da će do kraja srpnja, u skladu s procedurom koju je tražio Ustavni sud Republike Hrvatske, biti pripremljena odluka o kurikulumu zdravstvenog odgoja.

'Do kraja mjeseca pripremit ćemo sve potrebne odluke kako bi, u skladu s procedurom koju je tražio Ustavni sud, zdravstveni odgoj opet bio uveden u sve škole 2. rujna sljedeće školske godine', rekao je ministar Jovanović odgovarajući na pitanja novinara.

>> Jovanović: Više se nitko ne može buniti protiv zdravstvenog odgoja

Po tumačenju ministra Jovanovića, 'javna rasprava, recenzije i mnoga mišljenja koja su dobili od učeničkih vijeća, nastavničkih vijeća i roditelja pokazuju da je sadržaj kurikuluma zdravstvenog odgoja dobar i primjeren djeci te da osigurava usvajanje informacija koje omogućuju kvalitetniji, zdraviji i bolji život svim generacijama učenika'.

'Na temelju ovakvog zdravstvenog odgoja jača se i komunikacija djece s roditeljima, pa na taj način jača i obiteljski odgoj', rekao je ministar Jovanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U središtu Zagreba Bogu hvala na odluci Ustavnog suda! - Nova reklama u Zagrebu Slika nije dostupna 'Veliki dan za demokraciju' Udruga Vigilare traži ostavku Jovanovića

On je danas sa splitskim gradonačelnikom Ivom Baldasarom obišao gradilište Osnovne škole Pujanke te novoizgrađenu Zdravstvenu školu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene