Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ples na Pantovčaku

Pogledajte kako su predsjednika zabavljale mažoretkinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačke mažoretkinje danas su podigle atmosferu na Pantovčaku.

Predsjednik Ivo Josipović, koji je danas primao građane na kavu, uživao je u plesnoj točki mažoretkinja koje su zabavile i ostale prisutne ispred Ureda predsjednika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen je i alkotest Vlasnik kafića u čiju se terasu zabio Josipović: "Šteta je 4000 eura, a najviše mi je žao studentica" Slika nije dostupna LAKŠA PROMETNA NESREĆA Ivo Josipović zabio se autom u ogradu kafića u centru Zagreba

Josipović ih je nakon nekoliko koreografija primio u svom Uredu, gdje je nakon primanja i susreta sa skupinom građana odgovarao na novinarska pitanja. Između ostalog komentirao je poziv vojnog biskupa Juraja Jezerinca vjernicima da ne poštuju zakon koji odobrava pobačaj. Rekao je kako je pobačaj pitanje savijesti te da nitko ne tjera vjernike da idu na pobačaj. 'To je u prvom redu pitanje savjesti i nitko nikoga ne tjera na pobačaj. Svatko odlučuje sam i žena ima pravo izbora', poručio je Josipović.

Kad kažemo da hrvatsko zakonodavstvo odobrava pobačaj to ne znači da ga i preporuča kao nešto što je dobro, rekao je predsjednik Josipović, dodajući kako znamo da to nije dobro, ali žena ima pravo odabira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene