Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra suradnja dviju zemalja

Josipović zahvalio Scheeru na potpori Kanade pristupanju NATO-u i EU-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je predsjednika Zastupničkog doma kanadskog parlamenta Andrewa Scheera kojemu je zahvalio je na potpori Kanade pristupanju Hrvatske u EU i u NATO, priopćio je u srijedu Ured Predsjednika.

Ivo Josipović je važnom ocijenio odluku o ukidanju viza za hrvatske državljane i uspješnost programa Mobilnosti mladih koji omogućava hrvatskim i kanadskim državljanima stjecanje obrazovanja i radnog iskustva u Kanadi, odnosno Hrvatskoj.

Prema priopćenju, posebna pozornost bila je posvećena hrvatskom iseljeništvu u Kanadi koje uspješno pridonosi učvršćenju međusobnih veza između Hrvatske i Kanade.

Govoreći o potencijalima za razvoj gospodarske suradnje koja je još uvijek na niskoj razini i znatno ispod stvarnih mogućnosti, predsjednik Josipović istaknuo je otvorenost Hrvatske za kanadske investicije te kako je suradnja vlada dviju država ključna za daljnji razvoj gospodarskih odnosa, navodi se u priopćenju. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Pročitajte i ovo Prometne nesreće političara - 1 Političari i odgovornost Prometne nesreće dužnosnika nisu rijetkost, neki su napuhali i dosta promila: "Gledajte, nije to baš lijepo, ali i ja sam samo čovjek" Slika nije dostupna LAKŠA PROMETNA NESREĆA Ivo Josipović zabio se autom u ogradu kafića u centru Zagreba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene