Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu svi na razini

Josipović uputio kritike na račun MORH-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović uputio je kritike MORH-u s govornice na svečanosti uoči 16. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja.

Predsjednik je ocijenio da su mnoge dobre stvari u Oružanim snagama učinjene u posljednje vrijeme, ali da to ipak nije dovoljno i da uvijek treba bolje. Ocijenio da još ni blizu nismo NATO standardima, što je i razumljivo kada se u obzir uzmu sredstva koja se izdvajaju za MORH, pogotovo za zrakoplovstvo i mornaricu.

Pročitajte i ovo Tetovaže i vojska - 2 Moderniziranje MORH-a Vojska je sve neprivlačnija mladim Hrvatima: "Nastojimo im prilagoditi pravila, ali jedno nikad neće biti dopušteno" Slika nije dostupna Video linkom Josipović i Kotromanović čestitali hrvatskim vojnicima u mirovnim misijama

No, naglasio je da tehnika nije sve, jer su itekako važni i ljudi, a neki pojedinci, rekao je predsjednik, nisu radili dobro te su prešli granicu zakona. Takvi, rekao je Josipović, nisu na razini Oružanih snaga.

Iako nije spominjao imena, između redaka se moglo iščitati da je nedavno uhićenje generala Mladena Kruljca ostavilo traga na vojni sustav.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene