Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik nagradio pobjednike

Josipović predao plakete Alkarima, oni njemu šah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike i pokrovitelj ovogodišnje Sinjske alke na svečanoj je večeri u Alkarskim dvorima kasno je sinoć predao plakete pobjednicima 295. sinjske alke.

Zlatnu plaketu dobili su slavodobitnik ovogodišnje Alke Mario Šušnjara i njegov momak Darko Bogdan. Srebrne plakete dodijeljene su pobjednicima čoje Josipu Čačiji i njegovu momku Zdeslavu Ćurkoviću, a brončane plakete Josipović je dodijelio ovogodišnjem pobjedniku bare Ivi Zorici i njegovu momku Frani Vučemilu. 'Alka je ove godine bila sjajna, iduće godine bit će još bolja' rekao je kratko Josipović čestitajući pobjednicima.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo" Slika nije dostupna Tisuće ljudi u Sinju POBJEDA ZA ULAZAK U POVIJEST Frano Ivković je slavodobitnik jubilarne 300. Alke

Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan je predsjedniku Josipoviću predao dar unikatni šah s likom Gospe sinjske. 'Čuli smo da predsjednik Josipović voli zaigrati šah pa mu darujemo ovaj unikatni šah s likom Gospe sinjske', kazao je Glavan. 'Naša tradicija njeguje tri najvažnije stvari - vjeru, obitelj i Domovinu', rekao je također sinjski gradonačelnik Glavan predajući poklon Josipoviću. Prije svečane večere u Alkarskim dvorima Josipović je boravio u sjedištu sinjskog SDP.

'Ovo smo druženje priredili u čast Alke, a predsjednik Josipović nam se pridružio', rekao je SDP-ov saborski zastupnik Ante Kotromanović, dodavši kako su se, između ostalih na druženju okupili članovi i prijatelji SDP, saborski zastupnici ove stranke i oni koji su pomagali Josipoviću u kampanji na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Osim Josipovića druženju su nazočili i predsjednik SDP Zoran Milanović, te više istaknutih dužnosnika te stranke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene