Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović uzvraća Kosor

Josipović poručio Kosor: Ne gubite vrijeme optužujući druge za mogući neuspjeh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor, nakon današnje izjave kako ne može razumjeti predsjednika Josipovića kad kaže kako završetak pregovora u lipnju i nije neki uspjeh, nije morala dugo čekati na odgovor.

U službenom priopćenju ističe se stav kako je dovršetak pregovora u lipnju jedan od najvažnijih strateških ciljeva, i to 'toliko važan da ga se moralo i moglo ostvariti i davno prije'.

>> Kosor predstavila nove projekte koji će oživjeti gospodarstvo

'Vlada vodi pregovore i odgovorna je za provedbu potrebnih reformi. U tome ima punu podršku i predsjednika Republike i oporbenih stranaka. Zato, Predsjednik Republike poziva Vladu da ne gubi vrijeme optužujući druge za mogući neuspjeh u zatvaranju pregovora i za ozbiljno stanje u državi, već da se potpuno posveti provedbi reformi. Kada je riječ o arbitražnom sporazumu, predsjednik Josipović ga kao akt koji je izglasan od Sabora, u punoj mjeri poštuje i zagovara, a u Saboru je kao zastupnik bio protiv njega smatrajući da ni u tim pregovorima Vlada nije ostvarila sve što je realno bilo moguće u zaštiti nacionalnih interesa', priopćeno je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene