Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbeni posjet

Josipović otišao u BiH po nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Ivo Josipović doputovao je u Jajce gdje će boraviti u sklopu neslužbenog posjeta Bosni i Hercegovini.

Josipović se po dolasku u Jajce sastaje s predstavnicima lokalne zajednice kako bi se u razgovoru s njima informirao o stanju u toj općini. Hrvatski će predsjednik tijekom boravka u ovom gradu posjetiti i dječji vrtić te darovati djecu a nakon toga će obići župu Podmilačje i hrvatske povratnike u tom dijelu jajačke općine.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

>> Josipović u BiH proglašen osobom godine

Josipović nakon boravka u Jajcu odlazi u Banja Luku gdje će se, među ostalim, sastati s Visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom te najvišim dužnosnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. U večernjim satima Josipoviću će u Banja Luci biti uručeno priznanje za osobu godine koje su mu dodijelile 'Nezavosne novine'. Svečanosti će, kako je najavljeno, nazočiti i predsjednik Srbije Boris Tadić te predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene