Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O neslaganju SDP-a i HNS-a

Josipović: Koalicija nije u krizi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvođenje poreza na nekretnine koji je doveo do neslaganja između SDP-a i HNS-a komentirao je danas i predsjednik Ivo Josipović.

'Mislim da koalicija nije ugrožena, a da će se trenutni nesporazumi razriješiti', izjavio je predsjednik Josipović na press konferenciji.

Pročitajte i ovo Prometne nesreće političara - 1 Političari i odgovornost Prometne nesreće dužnosnika nisu rijetkost, neki su napuhali i dosta promila: "Gledajte, nije to baš lijepo, ali i ja sam samo čovjek" Slika nije dostupna LAKŠA PROMETNA NESREĆA Ivo Josipović zabio se autom u ogradu kafića u centru Zagreba

>> Čačić: Milanka Opačić ne govori istinu

'Sinoć je netko protumačio moju izjavu riječima koje nisam ni spomenuo. Govorilo se o nekoj teškoj krizi. Ja ne vidim neku tešku krizu Vlade. Vidim određene nesporazume u koaliciji kakve smo viđali i prije u koalicijama prijašnjih vlada. To je nešto na što se moramo naviknuti - da postoje različita stajališta', pojasnio je.

'Porezni sustav je iznimno važna stvar za svaku zemlju. Moj stav je da trebamo pravedniji sustav koji će na bolji način zahvatiti ekonomsku snagu svakoga. To znači da porezi moraju biti širokog spektra, moraju zahvatiti sve segmente imovine. U tom smislu i vidim porez na nekretnine', izjavio je.

'Po meni bi se naš porezni sustav trebao pozicionirati da teret bude više na onima koji više imaju. Mislim da je vrijeme i da osmislimo drukčiji sveobuhvatniji porezni sustav koji će biti pravedniji.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene