Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik se izjasnio

Josipović: Dodiku nisam čestitao, Sj. Koreji izrazio sam sućut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik RH Ivo Josipović osvrnuo se na napise da je čestitao Miloradu Dodiku Dan Republike Srpske, ali i izraz sućuti Sjevernoj Koreji zbog smrti Kim Jong-ila.

Republika Srpska proslavila je 20 godina postojanja. Tim povodom predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je za RTRS kako mu je predsjednik RH Ivo Josipović čestitao Dan Republike Srpske. Predsjednik Josipović danas je kratko i jasno demantirao taj navod. 'Ne, to nije istina', rekao je.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Zabrinuti za budućnost BiH Američko veleposlanstvo oštro reagiralo na Dodikove prijetnje: "Zajedno sa svojim ulizicama krši Daytonski sporazum" Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode

Predsjednik Josipović osvrnuo se i na upućivanje brzojava sućuti povodom smrti sjevernokorejskog vođe Kim Jong Il-a. 'Mi imamo običaj sa svim zemljama s kojima imamo diplomatske odnose slanja čestitaka, brzojava sućuti i slično. Nije istina da ni jedna zapadna zemlja nije uputila brzojav sućuti povodom smrti Kim Jong-ila', rekao je predsjednik Josipović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene