Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik odgovara Hebrangu

Josipović: Čudim se Hebrangu, pomirenje je politika Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović brzo je odgovorio Hebrangovim napadima, usmjerenim na njegovu politiku pomirenja.

'Može li netko zamisliti da bi Purda bio pušten, da je vođena politika koju zagovaraju ta gospoda, a posebno gospodin Hebrang. Samo u okružju mira i tolerancije moguća je suradnja državnih odvjetništava', istaknuo je Josipović.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

>> Hebrang: Za Purdinu slobodu zaslužna je Jadranka Kosor

>> Josipović o Purdi: Ovakav rasplet rezultat je kvalitetnije suradnje

>> 'Obožavam premijerku, omogućila mi je prvi let avionom!'

'Čudim se gospodinu Hebrangu i Đakiću da tu politiku ne priznaju, jer to je politika hrvatske Vlade i mislim da će HDZ morati razmotriti kakve su to tendencije unutar te stranke, kad neki zastupnici govore protiv politike koju provodi Vlada RH', poručuje predsjednik.

'Ako hoćemo tražiti osobno zaslužne, onda je to Mladen Bajić, koji je prvo donio odluku da se ne provodi kazneni progon te vrlo vješto i uspješno prezentirao one dokaze, koje je Hrvatska Vlada imala u prilog gospodina Purde. To ne bi bilo moguće da nema politike pomirenja', zaključio je predsjednik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene