Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz čašu šampanjca

Josip Leko zastupnicima: 'Želim vam dobar provod i rad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski sabor zaključio je redovnu paralamentarnu sezonu, a predsjednik Sabora Josip Leko zastupnicima je zaželio dobar provod i rad u ljetnoj saborskoj stanci.

Hrvatski sabor zaključio je redovnu paralamentarnu sezonu, a predsjednik Sabora Josip Leko zastupnicima je zaželio dobar provod i rad u ljetnoj saborskoj stanci.

Pročitajte i ovo Glasovanje izvan Hrvatske - 4 Kako to? Kakva sramota: Nisu glasali ni sami za sebe Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor"

Želim (vam) dobar provod i rad, rekao je Leko zastupnicima, pozvavši ih da se raziđu uz čašu pjenušca.

Sabor donio Zakon o životnom partnerstvu

Neovisno o saborskoj stanci, koja formalno počinje danas i završava 15. rujna, Leko je kolege pozvao da se uključe u rad saborskih odbora i okruglih stolova koji će se idućih dana održavati na Markovu trgu.

Naravno, čekaju vas i politički poslovi u lokalnoj zajednici, a sve koji mogu molim da se priključe proslavi obljetnice akcije Oluja 5. kolovoza, rekao je Leko.

Sabor je prije ljetnog odmora odradio više kadrovskih pitanja koja se tiču njegovih radnih tijela.

Posljednji radni dan prije ljetne stanke: Usvojen Zakon o životnom partnerstvu i ZOR

Za člana Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost izabrao je Giovanija Sponzu (IDS), umjesto Igora Rađenovića (SDP), odnedavno zamjenika ministra financija. U Odbor za financije i državni proračun umjesto Rađenovića ulazi Alen Prelec (SDP).

Za člana Državnog povjerenstva za procjenu štete od elementarnih nepogoda iz reda zastupnika imenovao je zastupnika mađarske manjine Šandora Juhasa, umjesto Deneša Šoje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene