Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kada će general Zagorec biti izručen Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud još nije donio odluku o Zagorčevoj ustavnoj tužbi, a kada bi se to moglo dogoditi ostaje upitno.

Nitko od austrijskih vlasti ne želi govoriti o razlozima uhićenja pa tako ni spekulacijama pojedinih medija da se Zagorec spremao na bijeg u Carcas ili Sudan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Investicija od 42 milijuna kuna Bacite pogled iza vrata obnovljenog Ustavnog suda! Slika nije dostupna Okupljanje na Markovu trgu 'Odluka Ustavnog suda je neočekivana i dobrodošla'

Austrijska odvjetnica i danas je bila u pritvoru, ali nije ništa željela komentirati. Zvonimir Hodak, odvjetnik generala Vladimira Zagorca komentirao je peripetije oko vremena izručenja.

'Potpuno je logično očekivati kad je takvak onstrukcija izvedena i realizirana, a austrijanci na to imaju pravo, da će biti izručen prije nego ustavni sud donese odluku o privremenoj mjeri', kaže Hodak.

Prema neslužbenim izjavama iz krugova bliskih hrvatskom ministarstvu pravosuđa, biti će udovoljeno zahtjevima Zagorca da u ćeliji bude sam, da sam ide u šetnju i ima sve druge maksimalne mjere sigurnosti - koju mu je prije nekoliko dana jamčio i ministar Rončević.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene