Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eurojackpot

JOŠ SE NIJE JAVILA: 131 milijun kuna osvojila žena iz Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sretna dobitnica još se nije javila u Hrvatsku lutriju iako redovito provjerava svoj račun. Dobitnu kombinaciju uplatila je putem interneta samo dvije minute prije isteka roka za uplatu.

Eurojackpot od 131 milijun kuna osvojila je žena iz Zagreba. Hrvatska lutrija još čeka da im se javi sretnica koja je dobitnu kombinaciju uplatila putem interneta. Brojevi 8, 18, 22, 33, 40 te dodatni brojevi 2 i 8 donijeli su joj 131.794.842,60 kuna.

Pročitajte i ovo Sretni dobitnik pogodio sve brojeve i osvojio više od 30 milijuma eura Čestitke! Sretni dobitnik pogodio sve brojeve i osvojio više od 30 milijuna eura Listići Razlog za veselje Pogođen Eurojackpot od 63 milijuna eura! Pogledajte gdje živi sretni dobitnik

O dobitku su je obavijestili porukom, ali još se nije javila iako redovito provjerava račun, pišu 24sata. Samo dvije minute prije isteka roka za uplatu uplatila je samo jednu kombinaciju za 15 kuna.

VIDEO Eurojackpot od 132 MILIJUNA kuna uplaćen u Hrvatskoj!

Tijekom ovog tjedna novac iz 14 zemalja koje sudjeluju u Eurojackpotu trebao bi sjesti na račun Hrvatske lutrije u eurima, a oni će ga dobitnici nakon plaćanja poreza isplatiti u nacionalnoj valuti. Ostat će joj 105 milijuna kuna koje će joj se automatski prebaciti na račun.

Ovo je prvi Eurojackpot osvojen u Hrvatskoj. Osim ovog, u Europi je dosad osvojeno još 12 Eurojackpota, od čega šest u Njemačkoj, dva u Finskoj, te po jedan u Sloveniji, Norveškoj i Italiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene