Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Velika materijalna šteta

Još se ne zna tko je zapalio vikendicu Radovana Ortynskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se uvijek ne zna tko je u subotu navečer podmetnuo požar u vikendici bivšeg državnog odvjetnika Radovana Ortynskog u Postirama na Braču s obzirom na to da su dvojica privedenih muškaraca u ponedjeljak puštena na slobodu

Dvojac od 37 i 40 godina policija je, nakon što je prilikom obavljanja očevida pronašla mnoštvo tragova na mjestu događaja, u ponedjeljak uhitila i ispitala u policijskoj postaji Supetar. No, kako ih nikako nisu mogli povezati sa slučajem, a neslužbeno se doznaje da navodno nije pronađen ni motiv tog kaznenog djela, pušteni su na slobodu.

U vikendici bivšeg državnog odvjetnika Radovana Ortynskog u potpunosti je izgorjelo prizemlje i nastala je velika materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

O slučaju u policiji ne žele govoriti pozivajući se na tajnost izvida, no i dalje traže tko je zapalio kuću Ortynskoga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene