Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Još nepoznat uzrok smrti oboljele od bulimije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok smrti 19-godišnje djevojke iz Stobreča, koja je bolovala od bulimije, obdukcijom se nije mogao utvrditi, jer na tijelu i organima nije bilo vidljivih promjena, doznaje se od patologinje splitske Kliničke bolnice dr. Marije Definis Gojanović.

Uzorci tkiva preminule djevojke, koja se posljednje tri godine liječila od bulimije te uzimala lijekove, poslani su na histološku i toksikološku analizu, a rezultati bi trebali biti poznati početkom idućega tjedna, kazala je dr. Definis.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Ilustracija potvrdila glasnogovornica Otkriveno što je uzrok nesnosnog smrada u dijelu Zagreba

Policija je jučer izvijestila kako je devetnaestogodišnja djevojka iznenada umrla u subotu oko 22 sata ispred jednog stobrečkog ugostiteljskog objekta u kojem je s prijateljima popila nekoliko pića prije odlaska na rođendansku zabavu.

Prijatelji su je odmah prevezli na Hitnu medicinsku pomoć u Split, putem je pokušavajući reanimirati, no liječnici su mogli tek konstatirati smrt.

Prema riječima njezinih prijatelja, djevojka je popila votku s red bullom, a pozlilo joj je nakon izlaska iz kafića.

Budući da je umrla iz nepoznata razloga na javnom mjestu istražni je sudac Županijskog suda u Splitu odredio obdukciju, koja još nije razjasnila uzrok smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene