Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smjene i unaprijeđenja

Još kadrovskih promjena u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vitomir Bijelić i Božo Barbarić novi su načelnici Kriminalističke policije i Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije, dok su s tih dužnosti razriješeni Boris Spudić i Tihomir Kralj koji su raspoređeni na druga radna mjesta, izvijestilo je danas Ravnateljstvo policije.

Odlukom glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića za načelnika Uprave kriminalističke policije imenovan je Vitomir Bijelić, dosadašnji načelnik sektora primorsko-goranske kriminalističke policije, a za načelnika policijskog USKOK-a Božo Barbarić, dosadašnji načelnik Odjela za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Razriješen je i pomoćnik načelnika policijskog USKOK-a Željko Brinska a na tu dužnost imenovan je Ivica Cetina, dosadašnji službenik za nadzorno-usmjerivačku djelatnost u Uredu ravnatelja policije. Razriješeni policijski službenici raspoređeni su na druga radna mjesta sukladno stručnoj spremi, policijskom zvanju i radnom iskustvu. Tihomir Kralj raspoređen je na mjesto načelnika odjela kriminaliteta droga a Željko Brinska i Boris Spudić na mjesto predavača na Policijskoj akademiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene