Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jordan: Ankete nisu vjerodostojne, nisam pesimist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Vladimir Jordan izjavio je večeras u izbornom stožeru stranke kako nije razočaran prvim izlaznim anketama s birališta po kojima HSU ne dobiva nijedan saborski mandat jer, kako kaže, ankete ne smatra vjerodostojnima.

"Nisam pesimist jer znam što smo radili i kakav je odaziv naših birača bio. Ankete ne smatram vjerodostojnima i čekam rezultate Državnog izbornog povjerenstva koje će pokazati pravo stanje", kazao je Jordan novinarima.

Pročitajte i ovo Ilustracija napetosti na Bliskom istoku Američki vojnici ubijeni u krvavom napadu, Biden poslao znakovitu poruku: "Odgovorne ćemo pozvati na odgovornost u vrijeme i na način koji sami odaberemo" Zbog curenja plina u Jordanu poginulo 10 osoba	 - 4 Spremnik pao tijekom transporta Tragedija u jordanskoj luci: Zbog curenja plina poginulo 10 ljudi i ozlijeđena 251 osoba

>> Izlazne ankete: SDP-u 62, HDZ-u 58 mandata

Na pitanje novinara što bi učinio ako HSU ipak ne bi ušao u Sabor, Jordan je rekao da bi u tom slučaju dao ostavku i svoj mandat izbornoj skupštini stranke na raspolaganje. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene