Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Društvo koje ne preuzima rizik'

JOKIĆ O KURIKULARNOJ REFORMI: 'Činjenica da je krenula i došla do ove razine je zapravo poduzetnička ideja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stručna znanja koja će učenicima koristiti u životu temelj su reforme školstva, poručio je voditelj radne skupine za cjelovitu kurikularnu reformu Boris Jokić.

Na raspravi o budućnosti strukovnog obrazovanja u Hrvatskoj govorio je o promjenama koje će reforma donijeti u hrvatske škole. Rekao je, među ostalim, da je cilj pripremiti učenike na cjeloživotno obrazovanje i primjenu znanja u praksi, a ne ponavljanje pred ispitivačem.

Pročitajte i ovo Boris Jokić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Analitičar Dnevnika Nove TV Boris Jokić o izbornoj kampanji i polarizaciji društva: "Vrije već dugo, a može postati i opasno" Konvencija GOOD inicijative o obrazovnoj reformi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Podijeljenja mišljenja Boris Jokić: "Ovo što se sad radi ima malo veze s cjelovitom kurikularnom reformom"

'Društvo smo koje ne preuzima rizik. Društvo smo koje strahuje od rizika. Društvo smo koje održava status quo pod svaku cijenu, pa i pod cijenu propasti. Činjenica da je reforma krenula i da je odvedena do ove razine je zapravo poduzetnička ideja', istaknuo je Jokić.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene