Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plan sklopili u Đurovićevoj vili?

Joca i Cane se susreli uoči Pukanićeve likvidacije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intenzivni kontakti Stanka Subotića Caneta i Sretena Jocića, zvanog Joca Amsterdam, prema podacima srpske policije, počeli su pretprošlog ljeta na Crnogorskom primorju, piše beogradski Blic.

Posljednji njihov susret, prema pretpostavkama policije, odigrao se nekoliko tjedana prije ubojstva Pukanića, i to u kući Slobodana Đurovića, kuma Sretena Jocića, u Baru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mesić Vs Petričić Joca Amsterdam pozvan da svjedoči protiv Mesića Slika nije dostupna Ubojstvo Pukanića i Franjića Đurović veza između naručitelja i izvršitelja?

>> Jociću produljen pritvor za dva mjeseca

Srpska policija pretpostavlja i da je plan za ubojstvo Pukanića skovan upravo u Đurovićevoj kući. 'Zna se da su se tamo viđali Jocić i Đurović, kao i da je tu između njih dvojice dogovoreno da se Željko Milovanović angažira da postavi eksploziv, kao i da mu logističari za podršku u Zagrebu budu braća Robert i Luka Matanić', rekao je za Blic izvor iz vrha Srbije. Izvor navodi da je na tom sastanku isplaćeno milijun i pol eura, koliko je plaćena likvidacija Pukanić. Tek se treba utvrditi je li na sastanku sudjelovao još netko, kaže izvor.

Jocić je u Crnoj Gori bio pretprošlog ljeta. Njegov boravak poznat je po privođenju njegovog tjelohranitelja koji je gazdu hotela 'Maestral' dopratio naoružan pištoljem. I Jocić i njegov tjelohranitelj tada su zbog pištolja bili na informativnom razgovoru u budvanskoj policiji, ali su obojica pušteni poslije samo petnaest minuta. U Crnoj Gori u to vrijeme bio je i Subotić, za kojim je u lipnju te godine srpski Specijalni sud raspisao međunarodnu tjeralicu zbog šverca cigareta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene