Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rad tehničke Vlade

Jesu li ministri u kampanji za izbore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Panenić, tehnički ministar gospodarstva uvjerava da su sve odluke, projekti i poticaji koje Vlada i ministri donose u ovom razdoblju u skladu s ovlastima tehničke Vlade.

Iako se s ljevice često čuje da svakodnevnim aktivnostima ministri zapravo sebi rade kampanju za izbore, Tomislav Panenić tvrdi da nijedan potez ne poduzimaju bez prethodne provjere je li to u skladu s njihovim ovlastima.
 
'Savjetujemo se sa uredom za zakonodavstvo ministarstva uprave, da li je to sa ovlastima tehničke vlade. Naravno da u ovoj konotaciji pretkampanje će se narušavati legitimitet takvih odluka i to je ozbiljno pitanje kojem pristupamo tako', kazao je Tomislav Panenić, tehnički ministar gospodarstva. 
 

Pročitajte i ovo Predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić, saborski zastupnik iste stranke, optužili Vladu da Inu želi u potpunosti prepustiti MOL-u, 09.08.2018. (Foto: Dnevnik.hr) zbogom, most... Panenić se oprostio od Mosta: ''Što je bilo, bilo je. Želim im što manje rastanaka u daljnjem radu!'' Slika nije dostupna kandidat za predsjednika Most Panenića ekspresno isključio iz Kluba zastupnika : "To što je napravio je neviđeno"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene