Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gubi joj se svaki trag

Jeste li vidjeli ovu djevojku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božena Lukučin, 29-godišnja Zagrepčanka iz Dubrave, nestala je u utorak nakon što je išetala iz svog doma u 9.30 i krenula na posao.

Posljednji put je viđena oko 10.45 sati u Maksimirskoj ulici i od tada joj se gubi svaki trag - nije došla na posao, niti se vratila kući. Nitko je od tada nije vidio niti čuo, a isto tako se ona nije nikome javila. Mobitele i sve dokument osim osobne iskaznice je ostavila kod kuće.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Božena je sitnije građe, ima oko 55 kilograma, visoka je oko 165 cm, ima zelene oči, kestenjastu boju kose, dužine malo preko ramena. Njezini roditelji mole sve koji su je možda vidjeli ili nešto znaju da nazovu 098/664250 ili jednostavno 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene