Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko, gdje, s kim?

Jeste li i vi 'trač baba'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trač babe - muški ili ženski? Tko je veći, bolji, brži!?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PATRIJARHAT I FEMICID Nasilje nad ženama: ''Hrvatsko društvo i dalje pokušava naći opravdanje za nasilnike, a svu krivnju svaliti na žrtvu'' Slika nije dostupna NOVA ŠOKANTNA IZJAVA Milanović opet opleo po udruzi B.a.B.e. pa poručio: "Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski u tom trenutku nadmoćni"

'Nema muža, ima dvoje djece, ne radi i još je fasadu napravila. Tu je nešto mutno!' - ne znate što je ovo? Trač u svom najboljem obliku!

Nema toga tko ne trača ili ne ogovara. Barem ponekad! Mnogi to ne žele priznati, no to je istina. Tvrde to i stručnjaci. Psihologinja Ida Šamanović kaže, način je to da doznamo informacije o drugima, ali i da se zaštitimo. Sve je to u redu dok ne ode predaleko i dok se sve svodi na humor.

A humora svakako ne nedostaje. Ponajviše na mjestima kao što su frizerski saloni. Mjesta su to koja najčešće bivaju okarakterizirana kao ona gdje mnogi takvi tračevi nastaju i šire se dalje.

Kod frizera se dobije i frizura i 'trač terapija'

Frizerke Martina i Tatjana, ne kriju. Da, trača se sve u 16. Ali to je njihovim mušterijama vrsta ispušnog ventila. Bolje da to obave tamo, nego da plaćaju psihijatra ili psihologa. Za cijenu jednog, dobiju i frizuru i razgovor.

Premda se najčešće kao 'trač babe' navode žene, ni muškarci ne zaostaju. Bolje rečeno, dišu za vratom. Teme su doduše malo drukčije, a ni pridjevi toliko živopisni, ali i muški komentiraju.

Pitate se, a kako to da nitko ne spominje selo! E, to je priča za sebe! Nije kako je bilo, no i danas svi se znaju! Otišli smo doslovce preko 'brega', točnije Medvednice, u Bistru. Biba, Barica i Nada su nam objasnile što to točno znači tračati. Na ogradi, svaki dan, i svi su na tapeti!

Nada nam je priznala 'Kad vi otiđete pričat ću i što mi se i kod vas nije dopalo. To mi je sve od života. Kako možete biti da ne izvalite neku glupost. Ako neću brbljati, umrijeti ću', rekla je.

Što reći, nego svaka čast na iskrenosti. Jesu li i nas otračale, nema veze. Bio je to stvarno sjajan 'trač party', sa još sjajnijim profesionalkama ove teme. Više pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene