Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Peh za pehom

Jednom će se tome smijati: Dubrovački maturanti teškom mukom stigli do Praga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturantima Pomorske škole iz Dubrovnika put do Praga, gdje su se uputili na maturalac, bio je prava avantura.

Srednjoškolci su u subotu ujutro krenuli su u Prag. U dvije grupe avionom su trebali doći do Zagreba, odakle bi se zajedno zaputili na konačno odredište. I dok je prvi avion krenuo prema voznom redu, drugi avion Croatia Airlinesa zbog kvara nije poletio.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Srednjoškolci koji su ostali u Dubrovniku svoj su let čekali do 11.30 sati no kad se ni on  nije realizirao, maturanti su se do Zagreba prevezli autobusom.

No njihovim nevoljama tu nije bio kraj. U subotu navečer u blizini slovenske granice stali su na kratki predah i večeru kada se dogodila nesvakidašnja nezgoda. U trenutku kad je vozač preparkiravao autobus, guma autobusa je proklizala na dijelu nedovršene ceste, te se cijeli autobus napola prevrnuo na bok.

Na kraju su čekali novi autobus koji ih je ukrcao i tako se njihovo putovanje još jednom odužilo.

Kako javlja Dubrovnik Insider, postoji mogućnost da učenici koji su zapeli na putu do Praga dobiju jedan dan gratis, te im se tako oduži za sve što su proživjeli. Croatia Airlines je navodno izjavila da će im vratiti dio novca.

Razrednik nautičara Amir Bavčić potvrdio je kako su maturanti nakon 24 sata vožnje uspješno stigli u Prag.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene