449514
449514
449514
449514
449514

'Jedina opcija': Najveća pogreška učinjena tijekom privatizacije, prodajom Ine

  • , 08.09.2016., 12:14
  • Autor:
  • komentara

Čelnici koalicije "Jedina opcija" poručili su u četvrtak iz Siska kako su političke elite u Zagrebu godinama zapostavljale Sisak i Sisačko-moslavačku županiju te kako je "najveća pogreška prema toj regiji učinjena tijekom privatizacije, prodajom Ine".

 
 
 
 
Koalicija \'Jedina opcija\' u Sisku (Video: Vijesti u 17h)
Koalicija \'Jedina opcija\' u Sisku (Video: Vijesti u 17h)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

"Najveće pogreška prema ovoj regiji učinjena je tijekom privatizacije prodajom INA-e. Tom je prilikom sklopljen jedan pravno upitan ugovor, koji ćemo preispitati do zadnjeg zareza, a ako nađemo da su pritom učinjene pogreške na štetu sisačke Rafinerije, onda ćemo tražiti da se oni, koji su sklopili takav ugovor, procesuiraju. Nećemo dopustiti da se Rafinerija zatvori, jer bi to bio zadnji udarac prema ovoj regiji", rekao je nositelj zajedničke liste stranaka Živi zid, Franak, Promijenimo Hrvatsku i akcije mladih u VI. izbornoj jedinici, Juro Martinović.

"Sisak danas postaje muzej deindustrijalizacije, koji pokazuje kako je uništena industrija u ovoj zemlji. Nikad mađarski MOL nije poslovao s većom dobiti, a nikad s lošijim rezultatima nije poslovala INA. Mi ćemo zaštititi nacionalne interese. Oni koju su napravili štetne aranžmane, nazivaju se čuvarima nacionalnih interesa, to su Hrvati po zanimanju. Mi kao nova opcija, koji nisu utjecali na ekonomsku politiku u ovoj zemlji, poduzet ćemo sve da zaista zaštitimo nacionalne interesa. Ovi koji se danas busaju u prsa, sjedili su pored onoga, koji je telefonski prodavao državnu imovinu", rekao je čelnik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović.

Čelnici te koalicije su izvijestili i kako su tijekom skromne kampanje učinili sve što im je omogućio skroman proračun od vlastitih te donacija prijatelja. Najavili kako sa svojih izvjesnih sedam mandata u Saboru žele biti glasnogovornici građana koji ne žive dobro.

"Jedina opcija" je obišla i Veliku Goricu, Petrinju i Hrvatsku Kostajnicu, gdje su se družili s građanima. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se