Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domoljubna koalicija

'Moj život je sad ovo! Ova kampanja, stranka, moj život je pobjeda!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proveli smo u kampanji jedan dan s HDZ-om! Obišli su Šibensko-kninsku županiju! Družili se s građanima!

Tomislav Karamarko otkrio nam je kako usklađuje kampanju s privatnim obvezama, ali i što misli o političkim protivnicima!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Triježnjenje Karamarko namrgođen napustio središnjicu HDZ-a Slika nije dostupna Skup HDZ-a DOMOLJUBNA KOLACIJA U SPLITU 'U Njemačku otišlo 93.000 mladih, koji je ovo po redu egzodus?'

Iz kraljevskog grada krenuo je HDZ obilaziti šibensko-kninsku županiju. Položeni su vijenci i svijeće za poginule branitelje, a onda se čulo: 'Dobro došli na skup najjače stranke u Hrvata - HDZ!'.

'Ja se vraćam doma. Moja mama je iz Knina, tata je iz Kruševa, ja sam rođen u Zadru', kazao je predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko.

Nastavili su put prema Drnišu, Šibeniku, Vodicama. Šef HDZ-a u autobusu je sjedio sam, odgovarao je na poruke i pozive!

'Nije naporno, tempo je žestok, ali u kondiciji sam pa to nekako izdržavam', kazao je Karamarko, a na pitanje kako kombinira privatno i poslovno rekao je da privatnog za sada nema.

'Moj život je sad ovo! Ova kampanja, stranka i moj život je pobjeda i sve što poslije toga ide! Tu je obitelj koja sigurno trpi i roditelji i djeca i supruga, ali Bože. Naravno da mi fale i malena Kate i Lana i Martin', kazao je šef HDZ-a.

PARLAMENTARNI IZBORI 2015 Ivan Vilibor Sinčić verbalno napao Dragu Prgometa

Družili su se HDZ-ovci s građanima. U Drnišu su popili nekoliko kava. Malo se i 'prizalogajilo', a simpatizere su dočekali leci i upaljači. Financije kampanje kontrolira direktorica kampanje. Ali i koordinira kolege.

'Sad su već navikli koliko tko govori', kazala je direktorica kampanje, Josipa Rimac.

Upitan ima li razrađen scenarij djelovanja u slučaju pobjede, Karamarko je samouvjereno kazao kako o tome ne razmišlja.

'Mi ćemo pobjediti', kazao je, a na pitanje boji li se da bi MOST ili stranka Milana Bandića mogla oteti glasače, Tomislav Karamarko je kazao da  se 'uvijek javljaju stranke koje pokusavaju fingirati treći put'.

U jednom danu dva skupa! U Šibenik je došao i član CDU-a.

'Drago mi je da sam ovdje i što mogu poduprijeti Tomislava Karamarka i HDZ. Kao član CDU-a prenosim pozdrave Angele Merkel', rekao je Elmar Brock, član predsjedništva CDU-a.

Do kraja kampanje iza HDZ-a će biti 36 skupova, govorit će pred gotovo 80 tisuća ljudi. Iza Karamarka je oko 3.000 selfija, a uvjeren je kako će Domoljubna koalicija sama formirati Vladu.

'Niti crveni niti crni ekstremizam ne može biti prihvatljiv', poručio je Karamarko odgovarajući na pitanje o koaliranju s HDSSB-om, a ocjenu je dao i prvom protivniku, Zoranu Milanoviću.

'Zoran Milanović se izgubio u vremenu i prostoru! Sad mu dolazi sve na naplatu što nije radio tri i pol godine. Njihova stranačka stvar je što će oni dalje, ali mislim da nema bajnu perspektivu u hrvatskoj politici', poručio je Karamarko te dodao da je 'ovaj HDZ čist, dobar, no nije idealan!'

'Ovo je HDZ pred kojim je buducnost', poručio je Tomislav Karamarko koji je sa svojim timom do sada u kampanji prošao 25.000 kilometara!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene