Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ujutro će biti poznato

Je li obješeni muškarac silovatelj znat će se sutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog truležnih promjena na tijelu pronađenog obješenog muškarca na stablu u Kaštel Štafiliću splitsko-dalmatinska Policijska uprava ni popodne nije mogla objaviti njegov identitet.

Za sada se pretpostavlja kako je obješeni muškarac zapravo 43-godišnji Solinjanin Ante Zečević koji je prije otprilike mjesec dana osumnjičen da je silovao konobaricu u Kaštelima. Policija je izvijestila da će identitet objaviti nakon obdukcije, a dežurni patolog dr. Antonio Alujević je izjavio da će tek sutra ujutro obaviti prepoznavanje nakon čega bi se trebalo pouzdano znati je li to doista tijelo Ante Zečevića.

Pročitajte i ovo Zbog pogrešne oznake krivo tijelo je kremirano i zakopano na pogrešnom mjestu Obitelji su zgrožene Kremirali krivu osobu i pokopali drugu umjesto nje: "Kajemo se zbog ove situacije" Nestala Snježana Doničar Zadravec U bolnici Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju, slijedi sudska obdukcija

Policija je 25 dana tragala za osumnjičenim Zečevićem. Iako su temeljni i interventni policajci 'češljali' mjesta u okolici kuće u kojoj je živio osumnjičenik, kao i mjesto Kljake gdje je zadnji put Zečević viđen, do danas nisu pronašli nikakav trag. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene