Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka Vlade

Jasna Kropf imenovana novom ravnateljicom Porezne uprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na zatvorenoj sjednici razriješila dosadašnju pomoćnicu ministra financija Žanu Pedić te je novim pomoćnikom ministra imenovan Boris Šuvak, koji je razriješen dužnosti ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija, dok je Jasna Kropf imenovana pomoćnicom ministra financija – ravnateljicom Porezne uprave.

U Hrvatski sabor upućen je na donošenje prijedlog za imenovanje Karmele Dešković članicom Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura" Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu"

Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju Darko Banić imenovan je predstojnikom Ureda državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, na razdoblje od četiri godine, a istodobno je Boženi Butković povučeno ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika.

Grčić: Važno je osigurati novac za budućnost Zavoda

Razriješena je Ivana Goranić, dosadašnja zamjenica supredsjedateljice Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Republike Hrvatske i Crne Gore o zaštiti prava hrvatske manjine u Crnoj Gori i crnogorske manjine u Republici Hrvatskoj. Novi zamjenik supredsjedateljice je Milan Bošnjak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene