Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zautsvljeno polijetanje Lufthanse

Japanski turisti zbog želučanih smetnji blokirali let

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetak japanskih turista s teškim želučanim smetnjama blokirali su polijetanje leta Lufthanse prema Tokiju, javila je njemačka policija.

Nešto prije polijetanja zrakoplov tipa Airbus A340 se s oko 300 putnika vratio do terminala, nakon što se veći broj japanskih turista žalio na bolove u trbuhu i na mučninu, prema policijskom priopćenju. Dvadeset troje putnika s izraženim bolovima prevezeni su u okolne bolnice. Oni su dio skupine od 80 japanskih turista na putu po Europi.

Pročitajte i ovo Traktori blokirali autocestu - 3 Veliko nezadovoljstvo Poljski poljoprivrednici traktorima blokirali autocestu prema Njemačkoj Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete

Policija je navela da uzroci njihovih problema još nisu utvrđeni i dodala da će njihov boravak u Njemačkoj biti produžen zbog potrebe daljnjih pretraga. Preostalih 57 turista koji nemaju zdravstvenih problema prebačeni su u hotele i nalaze se pod medicinskim nadzorom. Skupina je nakon posjeta Londonu provela dva dana u Muenchenu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene