Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna pomoć

Jandroković: Spremni smo sudjelovati u humaniranim akcijama u Libiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je spremna sudjelovati u svim potrebnim aktivnostima usmjerenima ka poboljšanju humanitarne situacije u Libiji, izjavio je u četvrtak u Berlinu potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković na sastanku ministara vanjskih poslova članica NATO-a s partnerima koji sudjeluju u operacijama u Libiji, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI).

Jandroković je u izlaganju ocijenio da su zajednički napori međunarodne zajednice u svrhu provedbe rezolucije Vijeća sigurnosti UN-a spriječili humanitarnu katastrofu na istoku Libije.

Po priopćenju, posebno je istaknuo profesionalizam i predanost snaga Sjevernoatlantskog saveza, čime su spašeni brojni ljudski životi.

Jandroković je dodao da Hrvatska posebno cijeni doprinos susjednih zemalja u rješavanju stanja u Libiji te istaknuo važnost traženja rješenja krize u širem regionalnom kontekstu, navodi se u priopćenju MVPEI-a. (Hina)

Pročitajte i ovo PR Super ponuda Trebate li inspiraciju za najpovoljnija putovanja iz snova? Instagram CRNOG JAJA vrijedi zapratiti za dodatne popuste i ideje za odmor... Slika nije dostupna GRAĐANI VELIKOG SRCA U humanitarnoj akciji "Noin kaputić" prikupljen dio sredstava za odlazak malenog Noe na liječenje u Švicarsku, akcije se nastavljaju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene