Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio planove

Jandroković: Kandidirat ću se za šefa zagrebačkog HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih poslova i predsjednik Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a za Grad Zagreb Gordan Jandroković danas je u povodu Svjetskog dana zdravlja na okretištu Črnomerec građanima dijelio med, a tom je prigodom kazao će se vjerojatno kandidirati za predsjednika GO HDZ-a.

'Razmišljam o tome i vjerojatno ću se kandidirati', rekao je novinarima Jandroković, koji je izvijestio i da je obišao 15 od ukupno 17 područnih odbora u Zagrebu. 'Imam još dva za obići i nakon toga ćemo napraviti analizu stanja i procjenu onoga što je najbolje i najkorisnije za HDZ te procijeniti kada ćemo ići u unutarstranačke izbore', rekao je.

Pročitajte i ovo Predsjednica EIB-a Nadia Calviño Nadia Calviño Španjolska ministrica financija nova je čelnica Europske investicijske banke Tony Fernandes Izazvao lavinu kritika FOTO Šef jedne kompanije mislio je da je dobra ideja objaviti bizarnu fotografiju sa sastanka: On je gol do pasa, dok drugi djelatnik ima pune ruke posla

Jandroković ističe i da HDZ nema namjeru nikoga rušiti s vlasti, nego demokratskim putem pobijediti u Gradu Zagrebu, prvo na parlamentarnim, a onda i na lokalnim izborima, za koje očekuje da će biti u redovitom terminu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene