Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O zahtjevima sljačkih udruga

Jakovina: Ne pristajem na bilo kakve ultimativne zahtjeve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od dvije milijarde kuna poticaja do sada je isplaćeno poljoprivrednicima, a ostatak će po dogovoru biti isplaćen do kraja lipnja, rekao je resorni ministar.

Jakovina ne pristaje na zahtjev seljačkih udruga da u roku od sedam dana moraju sjesti za stol s premijerom Milanovićem, ministrom Linićem i ministrom Jakovinom - ili će 3. lipnja opet na ulice, najavljuju blokadu deset županija, a čak će s traktorima krenuti i prema moru.

>>
Nezavisni seljaci pozivaju Jakovinu na hitan sastanak

Pročitajte i ovo Francuski seljaci blokirali autocestu - 2 Nezadovoljni radom vlade VIDEO Francuski seljaci blokirali autoceste: Konvoj traktora stvorio kaos oko Pariza, čeka se premijerov govor Prosvjed njemačkih seljaka u Berlinu - 5 Veliki prosvjed VIDEO Tisuće traktora stigle u Berlin, sprema se kaos: Zatvoren centar grada

'Ne pristajem na bilo kakve ultimativne zahtjeve, nezadovoljstvo određenog djela ili vrlo malog djela poljoprivrednih proizvođača - legitimno je pravo koje smo i do sada tolerirali, ali blokada cesta i izazivanje nereda i blokiranje gospodarstva hrvatskog pred ulazak u Europsku uniju nešto je što je neprihvatljivo', kazao je Jakovina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene