Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Važna je budućnost'

Jakovčić poslao pismo Milanoviću: Traži sastanak predsjednika četiriju stranaka iz koalicije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odnosi u Kukuriku koaliciji već dugo nisu idilični osobito na relaciji SDP - IDS. Nakon pobjede na lokalnim izborima u Istri IDS-ovac Ivan Jakovčić ponovno je počeo prozivati premijera Milanovića i kritizirati odnose unutar koalicije.

Ivan Jakovčić je poslao pismo premijeru u kojem je zatražio da se organizira sastanak predsjednika četiri stranke iz koalicije. Aludirajući na Damira Kajina i koaliciju s SDP-om ustvrdio je da je propao pokušaj podjele Istre i izrazio nadu da je Milanović izvukao poruku iz lokalnih izbora.

>>
Svi su se oni proglasili pobjednicima izbora!

Ono što je bilo prije nekoliko dana ili mjeseci, više nije bitno. Važna je budućnost – zaključio je Jakovčić. Što misli o zahtjevu kazala je i predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

Pročitajte i ovo Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija'' Slika nije dostupna Odnosi u Kukuriku koaliciji Jakovčić i Milanović ne razgovaraju, HNS i HSU šute

'Ja na to gledam kao na jedan pozitivan pomak u smislu funkcioniranja koalicije. Postoji IDS-ov ministar u Vladi a svakako je dobro da se koalicijski partneri na razini predsjednika nađu i ja mislim da će se naći', kazala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene